Friday, November 22, 2013

Οι γυναίκες που προσποιούνται οpγασμό απατούν πιο εύκολα!




Τελικά μερικές γυναίκες είναι πολύ καλές στην ηθοποιία. Μπορεί το ταλέντο τους να χάθηκε στο δρόμο προς το θέατρο αλλά όπως φαίνεται αναδεικνύεται μια χαρά πάνω στο κρεβάτι. Μια νέα έρευνα διαπίστωσε ότι οι γυναίκες προσποιούνται οpγασμό 1 στις 5 φορές και μάλιστα παρατηρήθηκε ότι οι γυναίκες με ψεύτικο οpγασμό είναι πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους.

Οι ερευνητές ρώτησαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές που ήταν όλοι δεσμευμένοι. Αρχικά θέλησαν να ανακαλύψουν αν οι άνθρωποι που είναι sεξουαλικά ευτυχισμένοι στην σχέση τους είναι πιο πιθανό να παραμείνουν πιστοί. Οι μαθητές που συμμετείχαν στην έρευνα έκαναν sεξ 3 φορές την εβδομάδα και από αυτές τις φορές οι γυναίκες έφθαναν σε οpγασμό σε ποσοστό 61% ενώ οι άνδρες σε ποσοστό 70%.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες προσποιούνται τον οpγασμό πολύ πιο συχνά από τους άνδρες ενώ 1 στις 6 από τις γυναίκες που ρωτήθηκαν παραδέχθηκε ότι είχε απατήσει τον σύντροφό της. Επίσης οι γυναίκες αποκάλυψαν ότι 1 στις 5 φορές προσποιούνται οpγασμό για χάρη του συντρόφου τους.

Όσον αφορά τους άνδρες το ποσοστό απιστίας είναι πολύ μεγαλύτερο, περίπου το 26% το παραδέχθηκε ενώ οι άνδρες φέρεται να προσποιούνται οpγασμό 1 στις 20 φορές.




http://www.queen.gr

0 σχόλια:

Post a Comment