Thursday, November 21, 2013

TA ZΩΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ" ΣΧΕΣΗ ΜΟΝΙΜΗ!


Σχέση δίχως αύριο, χωρίς απαιτήσεις, δεσμεύσεις ή και αποκλειστικότητα… Μήπως τον τελευταίο καιρό την έχεις «πατήσει» ερωτικά με ένα άτομο, που στην ουσία αυτό που θέλει από εσένα είναι να περνάτε απλά και μόνο καλά, χωρίς να είστε επί της ουσίας μαζί; Μήπως θέλεις κάτι παραπάνω; Διάβασε το ζώδιό του και μάθε αν υπάρχει ελπίδα να «δέσει» η σχέση σας αλλά και τον τρόπο που θα καταφέρεις να κάνεις έναν σταθερό ερωτικό δεσμό με αυτό τον άνθρωπο.


ΚΡΙΟΣ


Είναι γνωστό ότι ο εγωκεντρικός και ατίθασος Κριός, τρέμει στην ιδέα της δέσμευσης και στην ουσία κάθε σχέση του την ξεκινά ανάλαφρα, διατηρώντας πάντα αποστάσεις ασφαλείας. Μην σε απογοητεύει το γεγονός ότι ο Κριός θα θελήσει στην αρχή να πατήσει πόδι, δηλώνοντας ότι μαζί σου θέλει κάτι ελεύθερο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν σε έχει ερωτευτεί, αλλά ότι δεν θέλει να αισθανθεί ότι περιορίζεται.
Για να καταφέρεις λοιπόν να κάνεις έναν Κριό να αλλάξει άποψη και να επιδιώξει μαζί σου κάτι πιο σταθερό θα χρειαστεί στα πρώτα στάδια της σχέσης σας, να του δώσεις να καταλάβει ότι κι εσύ δεν θα ήθελες κάτι περισσότερο από τον ίδιο. Διατηρώντας την προσωπική σου ζωή, τις εξόδους σου, τα φλερτ σου και εφαρμόζοντας την τεχνική του «γραμματοσήμου» (όσο πιο πολύ τον φτύνεις, τόσο πιο πολύ θα κολλά), θα τσιγκλήσεις τον εγωισμό του και θα αρχίσει να σε κυνηγά! Να θυμάσαι πως δεν μπορείς να αποκτήσεις μία σταθερή σχέση με έναν Κριό, αν ξεκινήσεις την γκρίνια, την διεκδίκηση και τις απαιτήσεις… Τότε θα φύγει μακριά!


ΤΑΥΡΟΣ...





Ο Ταύρος δεν είναι και τόσο επιπόλαιος στα αισθηματικά του, ίσα - ίσα που δεν του αρέσουν τα παιχνίδια και οι επιπόλαιες σχέσεις. Υπάρχουν μόνο δύο περιπτώσεις, για τις οποίες μπορεί να σου πει ότι θέλει ελεύθερη σχέση μαζί σου: είτε βρίσκεται σε περίοδο επαγγελματικής και οικονομικής κρίσης και νιώθει ότι δεν μπορεί να προσφέρει πολλά σε μία μόνιμη σχέση, είτε θέλει απλά και μόνο να σε «τεστάρει» και να σε γνωρίσει ακόμα καλύτερα.
Αν λοιπόν αυτή την περίοδο είσαι σε μία ελεύθερη σχέση με έναν Ταύρο και θέλεις να έχεις μαζί του κάτι πιο σταθερό, τότε φρόντισε να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, διεκδίκησέ τον, προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Δείξε με σταθερότητα το ενδιαφέρον σου και προπάντων διατήρησε τη γλυκύτητα και τον αισθησιασμό σου. Είναι βέβαιο, ότι αν καταφέρεις να διατηρήσεις τη μεταξύ σας επαφή χωρίς καβγάδες και χωρίς πείσματα, αλλά απολαμβάνοντας τον έρωτα, διασκεδάζοντας και περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί, σιγά-σιγά θα σου ανοίγεται ολοένα και περισσότερο γιατί θα αρχίσει να συνηθίζει τη μεταξύ σας σχέση και θα καταρρίψει τις άμυνες του. Αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις είναι να τον πιέσεις εδώ και τώρα να πάρει αποφάσεις. Ένας Ταύρος θέλει το χρόνο του για να ανοιχτεί συναισθηματικά, αλλά προπάντων και για να αποφασίσει.






ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο παιχνιδιάρης και επικοινωνιακός Δίδυμος είναι σαφώς μία πολύ δύσκολη περίπτωση για να καταφέρεις να δημιουργήσεις μία σταθερή σχέση μαζί του. Για αυτόν όλες οι σχέσεις είναι ελεύθερες, γιατί το φλερτ είναι το αγαπημένο του χόμπι και φυσικά επειδή δεν τα πάει και πολύ καλά με τις δεσμεύσεις ή με τις σχέσεις που έχουν την πλήρη αποκλειστικότητα. Μη «μασάς» που ο Δίδυμος είναι τόσο free στα αισθηματικά του, αλλά και μην κωλώνεις που έχει τόσες πολλές κατακτήσεις. Αν δείξεις ότι ζηλεύεις ή αρχίζεις να λειτουργείς πιεστικά απέναντί του είναι σίγουρο ότι θα χάσει το ενδιαφέρον του και θα παραμείνετε μόνο δύο καλοί φίλοι.
Αν λοιπόν αυτό που θέλεις είναι να καταφέρεις μαζί του να έχεις μία σταθερή σχέση, τότε το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποκτήσετε μαζί κοινές παρέες, κοινά ενδιαφέροντα και να διατηρήσεις μαζί του μία πολύ καλή επικοινωνία σαν να είστε δύο καλά φιλαράκια. Δείξε λοιπόν ελαστικότητα στην επιπόλαιη ερωτική του στάση, συμπεριφέρσου απέναντί του σαν να είσαι το «κολλητάρι» και φυσικά, άφησέ τον να πιστεύει (αν δεν είναι έτσι) ότι ήδη και εσύ έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αρκετές δραστηριότητες, αλλά και πολλές προσκλήσεις από τους φίλους σου! Μόνο τότε θα νιώσει χαλαρός και θα αρχίσει να επιμένει για να σε φέρει κοντά του. Η σχέση με έναν Δίδυμο πρέπει να είναι διαρκώς ένα mind game, ένα παιχνίδι του μυαλού, διατηρώντας τον σε εγρήγορση προκειμένου να σε κατακτήσει.






ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο τρυφερός και ευαίσθητος Καρκίνος δεν τα πάει καλά με τις ελεύθερες σχέσεις. Πολλές φορές μπορεί να γίνει και αρκετά ζηλιάρης, αφού θέλει την αποκλειστικότητα του ατόμου που έχει δίπλα του. Αν λοιπόν έχεις ξεκινήσει κάτι με έναν Καρκίνο, ο οποίος σου το παίζει δύσκολος, τότε να ξέρεις πως ναι μεν έχει αισθήματα για σένα, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα για να δεσμευτεί. Προφανώς, μπορεί να μην έχει ξεπεράσει κάποια σχέση του παρελθόντος ή πολύ πιθανό να έχει πληγωθεί και να έχει αρκετές συναισθηματικές άμυνες.
Για να καταφέρεις λοιπόν να τον κερδίσεις θα πρέπει να του εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι για την μεταξύ σας επαφή και προπάντων θα πρέπει να δείξεις υπομονή μέχρι να τον καταφέρεις να σου εκδηλωθεί. Προσπάθησε να διεισδύσεις στον ψυχισμό του, μάθε περισσότερα για εκείνον και πριν σου γίνει εμμονή η σκέψη «πώς θα καταφέρω να έχω κανονική σχέση μαζί του», σκέψου το εξής: Πρέπει να τον κάνεις να αισθανθεί κοντά σου ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και κυρίως ζεστασιά. Δεν είναι καθόλου έξυπνο λοιπόν να ανταλλάξεις μαζί του σκληρά λόγια, να τον προσβάλεις ή να «παίξεις» δείχνοντας ότι εσύ παράλληλα βγαίνεις και με άλλα άτομα.




ΛΕΩΝ


Ξεκινώντας μία σχέση (οποιασδήποτε μορφής) με έναν Λέοντα να θυμάσαι ότι έχεις μπει σε ένα συναρπαστικό ερωτικό παιχνίδι, το οποίο θα σου προσφέρει σασπένς και μοναδικές συγκινήσεις. Ο εγωιστής και πληθωρικός Λέοντας θέλει να επιβεβαιώνεται για αυτόν το λόγο λοιπόν προσπαθεί να παραστήσει ότι έχει το πάνω χέρι σε κάθε σχέση του, προκειμένου να τον εκλιπαρήσεις, να τον αποθεώσεις και να δείξεις ότι όλη η προσοχή σου είναι δοσμένη πάνω του. Αν τα κάνεις όμως όλα αυτά, τότε σίγουρα θα θεωρήσει ότι η σχέση σας είναι δεδομένη! Ο Λέοντας θέλει να έχει κατακτήσεις που θα τρέχουν από πίσω του και έχει συνηθίσει να τον πολιορκούν.
Για να καταφέρεις να τον κάνεις να σε κυνηγήσει εκείνος και η σχέση σας από ελεύθερη να γίνει σταθερή πρέπει να παίξεις μαζί του και να του κουρδίσεις λίγο τον εγωισμό του. Κάνε κάτι διαφορετικό από ό,τι έχει συνηθίσει να δέχεται. Μην του κάνεις πολλά κομπλιμέντα, μην απαντάς σε όλες του τις κλήσεις, απέφυγε κάποιες συναντήσεις σας και διατήρησέ τον μία στο κρύο και μία στη ζέστη. Άφησε τον να πιστεύει ότι μπορεί και κάτι άλλο να παίζεται στην αισθηματική σου ζωή… Με τα «Σκωτσέζικα Ντους» ο Λέοντας θα θελήσει να σε πολιορκήσει προκειμένου να κερδίσει την αποκλειστικότητα στη ζωή σου!






ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ένας Παρθένος επιδιώκει την ελεύθερη σχέση, όχι επειδή του αρέσει να «παίζει» και αλλού, αλλά πιο πιθανό είναι ότι μπορεί να περνά μία περίοδο που η προτεραιότητά του να είναι τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του. Φυσικά, είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις να «ξεκλειδώσεις» τον Παρθένο και να τον κάνεις να σου ανοιχτεί σε κάτι περισσότερο από μία ελεύθερη σχέση. Όταν η λογική του Παρθένου του λέει ότι δεν μπορεί να έχει κάτι πιο σταθερό μαζί σου, τότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον πείσεις για το αντίθετο.
Πρέπει λοιπόν να του αφήσεις το χώρο του αλλά και το χρόνο του προκειμένου να δεθεί μαζί σου και να πάρει ο ίδιος τις αποφάσεις, χωρίς να ξεσπάς σε εκρήξεις ανασφάλειας και σε απαιτητικές δηλώσεις. Προσπάθησε να ψυχανεμιστείς την κατάσταση και να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλει αυτός ο άνθρωπος από μία σχέση. Ένα είναι σίγουρο: για να καταφέρει η σχέση σας να γίνει σταθερή πρέπει να διατηρείς μαζί του μία πολύ καλή και ουσιαστική επικοινωνία και φυσικά, είναι απαραίτητο να έχετε κοινούς στόχους, αλλά και φιλοδοξίες. Τον Παρθένο, επειδή είναι και λίγο “ψυχοπονιάρης”, μπορείς να τον «τουμπάρεις» και με τη λύπηση, όμως φυσικά δεν συνίσταται κάτι τέτοιο, γιατί δεν θα ήταν δίκαιο για σένα κυρίως!






ΖΥΓΟΣ


Ο άστατος και παιχνιδιάρης Ζυγός θέλει να περνά καλά και ακόμα και στον έρωτα δεν αντέχει την πίεση, την καταπίεση, τους όρους, τους καβγάδες και τα τελεσίγραφα. Οι περισσότερες σχέσεις του ξεκινούν επιπόλαια και με αστάθεια για αυτό λοιπόν μην παίρνεις και τόσο προσωπικά το γεγονός ότι σου είπε ότι θέλει να έχετε μία ελεύθερη σχέση. Αν αναρωτιέσαι ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που δεν θέλει για την ώρα να έχετε κάτι πιο σταθερό, η απάντηση είναι ότι δεν είναι έτοιμος να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Ο έρωτας για τον Ζυγό είναι ένα όμορφο παιχνίδι που πρέπει να έχει γέλιο, χαρά, αισθησιασμό και πολύ φλερτ… Αυτό λοιπόν πρέπει να του προσφέρεις, χωρίς όμως να του δίνεις με άνεση και στο πιάτο όλα όσα θέλει!
Για να κερδίσεις κάτι πιο σταθερό θα χρειαστεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τον διεκδικήσεις πιο στενά, αλλά αυτό θα γίνει εφόσον ο Ζυγός βεβαιωθεί ότι εσείς οι δύο μπορείτε μαζί να περνάτε πολύ όμορφα! Για αυτό λοιπόν αρχικά δείξε υπομονή και φρόντισε να διασκεδάζεις και να απολαμβάνεις τον έρωτα μαζί του. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση, πάρε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να τον ζορίσεις να κάνει και αυτός το ίδιο.






ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Σίγουρα θα έχεις ακούσει ή θα έχεις διαβάσει ότι ο Σκορπιός είναι πολύ ζηλιάρης, έτσι μπορεί να σου περνά από το μυαλό ότι για να καταφέρεις να τον κερδίσεις για να έχετε μαζί μία σταθερή σχέση, θα πρέπει να τον κάνεις να ζηλέψει… Αυτό όμως είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος! Για να γίνει η ελεύθερη σχέση σου με τον Σκορπιό πιο μόνιμη δεν θα πρέπει να προδώσεις την εμπιστοσύνη του, αλλά θα πρέπει να δώσεις μάχη για να τον κερδίσεις.
Το Α και το Ω για έναν Σκορπιό είναι το σεξ. Όταν είναι ικανοποιημένος στο ερωτικό κομμάτι, τότε σιγά-σιγά θα θέλει να περνά όλο και περισσότερο χρόνο μαζί σου. Διατήρησε λοιπόν τη φλόγα του πάθους ζωηρή ανάμεσά σας, προσπάθησε να τον δελεάσεις ερωτικά, μην πιέζεις τις καταστάσεις και άνοιξε τα χαρτιά σου, μίλησέ του για σένα, άφησέ τον να εισχωρήσεις στη ζωή σου και προπάντων στην ψυχή σου. Ο Σκορπιός θέλει το χρόνο του για να πειστεί, για να ανοιχτεί, αλλά και για να δεθεί… Μία ακόμα «τεχνική» για να τον πείσεις είναι να αφήσεις να αιωρείται ένα πέπλο μυστηρίου κάποιες στιγμές ανάμεσά σας. Αυτό είναι κάτι που θα τον ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο! Αν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο μπορεί να σου λέει ότι θέλει μαζί σου μόνο μία ελεύθερη σχέση, ο λόγος δεν είναι κανένας άλλος από το γεγονός ότι δυσκολεύεται να εμπιστευτεί.






ΤΟΞΟΤΗΣ


Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, όπως λέει και το τραγούδι του Σάκη Ρουβά! Ποια είναι τα δύσκολα; Μα φυσικά να καταφέρεις να κάνεις έναν Τοξότη να θέλει να έχει μία μόνιμη, σταθερή σχέση μαζί σου! Ακόμα και στο άκουσμα της λέξης «μόνιμος δεσμός» τον πιάνει ανατριχίλα! Έτσι λοιπόν, θέλει ταλέντο από την πλευρά σου, για να καταφέρεις να τον κερδίσεις! Ο λόγος που ένας Τοξότης θέλει να έχει ελεύθερη σχέση, είναι επειδή διψά για νέες εμπειρίες και φυσικά, επειδή δεν θέλει να περιορίζεται…
Για να καταφέρεις να τον κάνεις να θελήσει κάτι περισσότερο μαζί σου, αρκεί να τον παρασύρεις σε ερωτικές περιπέτειες που δεν έχει ξαναζήσει, να τον συναρπάσεις με τα παιχνίδια σου και να του αφήσεις απεριόριστη ελευθερία, περισσότερη από αυτή που ο ίδιος μπορεί να ήθελε… Σίγουρα αυτό είναι δύσκολο, όμως ο Τοξότης είναι ένα μεγάλο παιδί, το οποίο τα θέλει όλα δικά του και το δεδομένο είναι ένα: Θα τρέξει μακριά αν νιώσει ρουτίνα και καταπίεση!






ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ένας Αιγόκερως θα θελήσει να συνάψει μία ελεύθερη σχέση όταν αισθάνεται πώς δεν είναι έτοιμος να αφιερωθεί σε κάτι πιο μόνιμο ή σταθερό. Δεν θέλει ούτε να κοροϊδέψει, ούτε να εξαπατήσει. Για αυτόν το λόγο ανοίγεται μέχρι εκεί που τον παίρνει. Το σημαντικότερο από όλα είναι να δείξεις ότι σέβεσαι την επιθυμία του, εφόσον βέβαια και εσύ από την πλευρά σου πιστεύεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό.
Επιπλέον, με τα λόγια και τις πράξεις σου πρέπει να κερδίσεις τον σεβασμό του για αυτό μην προσπαθήσεις να παραστήσεις ότι βλέπεις τόσο χαλαρά και light τη σχέση σας και φυσικά, εκδήλωσέ του τη σκέψη και την επιθυμία σου, ότι εσύ θα θελες και κάτι πιο μόνιμο, αλλά ότι δεν θα απαιτήσεις ποτέ κάτι τέτοιο, εφόσον και ο ίδιος δεν το επιθυμεί. Δείξε θαυμασμό και ενδιαφέρον για τη ζωή του, για τα επιτεύγματά του και προπάντων, προσπάθησε με κάποιο τρόπο να του κουρδίσεις τις ευαισθησίες και το συναίσθημα. Ο Αιγόκερως, από τη στιγμή που θα βεβαιωθεί ότι η σχέση σας μπορεί να έχει μέλλον, πορεία και σταθερότητα, σίγουρα θα πάψει πλέον να θέλει ελεύθερη σχέση!






ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο εκρηκτικός και απρόβλεπτος Υδροχόος, τη μία στιγμή μπορεί να σου λέει ότι θέλει μαζί σου μία ελεύθερη σχέση, την άλλη μπορεί να σε διεκδικεί για κάτι πιο σταθερό και εντελώς ξαφνικά μία μέρα να εξαφανίζεται… Αυτοί είναι οι όροι του μεταξύ σας ερωτικού παιχνιδιού και δεν πρόκειται να αλλάξουν! Ένας Υδροχόος θέλει να αισθάνεται ότι πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος, δεν θέλει να περιορίζεται και διαθέτει πολύ φιλελεύθερες απόψεις για τον έρωτα. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι δεν δένεται συναισθηματικά, ίσα-ίσα που όταν αγαπήσει, τότε γίνεται αρκετά σταθερός.
Για να καταφέρεις όμως να τον συγκινήσεις πρέπει πρώτα από όλα να γίνετε δύο πολύ καλοί φίλοι. Θα πρέπει να μάθεις να εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου και να μην γίνεις σε καμία περίπτωση το «πιόνι του»! Ο Υδροχόος θέλει να είναι με έναν άνθρωπο που έχει το θάρρος της γνώμης του, που να έχει δυναμική προσωπικότητα και φυσικά, δεν αντέχει σε καμία περίπτωση τον άνθρωπο που θα του κολλήσει σαν «βδέλλα», απαιτώντας κάτι σοβαρό ενώ ο ίδιος δεν είναι έτοιμος!






ΙΧΘΕΙΣ


Το γλυκό και συναισθηματικό Ψαράκι έχει τον τρόπο να ξεγλιστράει εύκολα και φυσικά μπορεί να κατακτά τους στόχους του με μεγάλη ευελιξία. Αν λοιπόν σου έχει πει ότι θέλει μαζί σου να έχει μόνο μία ελεύθερη σχέση, τότε να ξέρεις ότι αυτό συμβαίνει είτε γιατί έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν του, είτε το κάνει γιατί απλά θέλει να παίξει!
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τον ξαφνιάσεις, να τον εκπλήξεις, να τον κάνεις να σου ανοιχτεί συναισθηματικά, χωρίς όμως να τον βάλεις σε διλήμματα προκειμένου να αποφασίσει. Θα πρέπει με τον τρόπο σου να του δώσεις να καταλάβει ότι εσύ μπορείς, εφόσον το αποφασίσεις, να τον κάνεις να αλλάξει τα θέλω του και ότι κοντά σου μπορεί να νιώσει σιγουριά, ασφάλεια και πως μαζί μπορείτε να ζήσετε ένα πολύ ερωτικό ρομάντζο!




πηγή
0

0 σχόλια:

Post a Comment