Tuesday, November 19, 2013

4 λαμπερά χρώματα βαφής που αξίζει να δοκιμάσεις







Πολλά είναι τα χρώματα για τα μαλλιά σου και σίγουρα δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις, όμως εκείνα που μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο λαμπερά δεν είναι τόσα πολλά. Φυσικά και το βασικό είναι να τα περιποιείσαι σωστά για να δείχνουν υγιή όμως και το κατάλληλο χρώμα τα βοηθάει να μην δείχνουν θαμπά και άτονα. Βρες το χρώμα που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου και θάμπωσε τους όλους!

Το ξανθό μελί: το μελί είναι ένα χρώμα που μπορεί να "γλυκάνει" κάθε γυναίκα. Αν καστανά μαλλιά και θέλεις μια αλλαγή μπορείς να τολμήσεις τις μελί ανταύγειες για να κάνεις όλο σου το πρόσωπο να λάμπει. Το μελί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει στις περισσότερες αρκεί να μην έχεις πολύ ανοιχτό δέρμα που χωρίς μακιγιάζ μπορεί να σε χλωμιάζει λίγο όχι όμως πως δεν θα σου πηγαίνει. Το βαθύ μελί είναι μια ακόμη επιλογή που έχεις. Αν είσαι ξανθιά δοκίμασε να δώσεις έναν πιο μελί τόνο στο χρώμα σου ή το ξανθό του βουτύρου που είναι η απόλυτη τάση για ένα απαλό και sέξι αποτέλεσμα.


Το λαμπερό κανελί χρώμα! Το χρώμα της κανέλας στα μαλλιά σου όχι μόνο είναι ζωηρό και παιχνιδιάρικο αλλά είναι και πολύ λαμπερό. τώρα που δεν έχεις τον φόβο πως θα ξεθωριάσει- τουλάχιστον όχι πολύ εύκολα- μπορείς να το τολμήσεις και να εντυπωσιάσεις. Το χάλκινο είναι επίσης ένα πολύ φωτεινό χρώμα που όμως είναι πολύ πιο έντονο από το κανελί και πρέπει να είσαι έτοιμη γι'αυτό!

Οι ανταύγειες ήταν, είναι και θα είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να φωτίσεις τα μαλλιά σου και να τους δώσεις την λάμψη που χρειάζονται. Η απόχρωση της ανταύγειας που θα διαλέξεις είναι καλό να "δένει" με την βάση σου αρμονικά όπως αυτό εδώ το ξανθό της Ντρου Μπάριμορ που ειδικά με απαλό μακιγιάζ την κάνει πιο γλυκιά από ποτέ.

Το φυσικό καστανό: το πλούσιο φυσικό καστανό χρώμα είναι πάντα μέσα στη μόδα αλλά κυρίως είναι ένα χρώμα που κάνει το μαλλί σου να δείχνει υγιές. Ακόμη και αν δεν είναι το φυσικό σου μπορείς να το βάψεις και θα δεις τη διαφορά με το χρώμα σου να είναι πιο λαμπερό από ποτέ όπως της Κέιτι Χολμς.




http://www.womenonly.gr

0 σχόλια:

Post a Comment