Thursday, November 21, 2013

Τα 4 μυστικά για να δώσετε ώθηση στο σώμα σας


Yπάρχουν γυναίκες, που έχουν ξεκινήσει την ενασχόληση με τη γυμναστική και θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ζητούμενο είναι, το ορατό αποτέλεσμα στη σωματική τους διάπλαση και η μυική τους τόνωση.



Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτό, δεν είναι δρόμος, στρωμένος με ροδοπέταλα. Αλλά από την άλλη μπορείτε και έχετε πληθώρα επιλογών για να καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αυτό το άρθρο σας παραθέτουμε τις καλύτερες επιλογές για τονωμένους μύες και ορατό αποτέλεσμα γρήγορα.

Όταν κάνετε προπόνηση με ελεύθερα βάρη ξέρετε ότι κατά καιρούς χρειάζετε να ανεβάσετε την επιβάρυνση με την αύξηση των κιλών, που χρησιμοποιείτε. Αλλά εδώ, θα έχετε όμως, την αύξηση της μυικής μάζας. Εάν θέλετε να έχετε την τόνωση, που χρειάζεστε και να γίνει ορατή η μυική γράμμωση, το καλύτερο είναι να αυξήσετε τα σετ επαναλήψεων. Επίσης να προσέχετε όταν εργάζονται οι μύες και δεν πρέπει να είναι κινήσεις, που γίνονται δυναμικά.

Σύμφωνα με τη παράπανω συμβουλή, έρχετε να ''δέσει'' και η προσοχή στη τεχνική της κάθε άσκησης. Η τέλεια τεχνική των ασκήσεων επιφέρει τεράστια οφέλη στο μυικό σύστημα και βέβαια με την κατάλληλη προθέρμανση για την αποφυγή οποιουδήποτε τραυματισμού. Η τέλεια τεχνική θα γίνει εκπαίδευση από τον εκάστοτε γυμναστή, που έχετε προσλάβει.

Δουλέψτε με μεγάλες μυικές ομάδες. Οι μεγάλες μυικές ομάδες υπάρχουν, για να κάνουν βαριές εργασίες και να αποφεύγεται οποιοσδήποτε τραυματισμός, στο σκελετικό μας σύστημα. Δώστε την προσοχή σας στα πόδια και στην πλάτη, γιατί οι παθήσεις του σκελετικού, ξεκινούν από την αδυναμία, αυτών των συστημάτων. Οσφυαλγίες, αυχενικο σύνδρομο, ισχιαλγίες κτλ ξεκινούν από εκείνες τις περιοχές. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και θα παραμείνετε αλώβητη για πολύ καιρό.

Όσο και άσκηση να κάνουμε, όσο και σκληρά να εργαζόμαστε στο γυμναστήριο, το αποτέλεσμα δεν θα είναι εμφανές, από τη στιγμή, που δεν θα υπάρχει καλό πρόγραμμα διατροφής. Για παράδειγμα, αν θέλετε να φανούν οι κοιλιακοί σας, πρέπει να προσέξετε τη διατροφή, γιατί πολύ απλά το συσσωρευμένο λίπος, θα κρύβει την περιοχή και άρα άδικος κόπος. Έμφαση στα πραγματικά τρόφιμα, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά, άπαχες πρωτεΐνες και σύνθετους υδατάνθρακες. Ρωτήστε τον ειδικό διαιτολόγο.

Οποιαδήποτε συμβουλή και να ακολουθήσετε, πρώτα πρέπει να πάρετε τη συμβουλή από τον γυμναστή και διαιτολόγο σας.




0

0 σχόλια:

Post a Comment