Wednesday, November 20, 2013

ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΕΙΡΑ!!


Αν ρωτήσετε έναν κλασικό βαβρατήλα άντρα ποια είναι η μεγαλύτερη... πληγή του γυναικείου φύλου, κατά 99% θα σας απαντήσει: " Εκείνη μώρε που όλο πίνανε και π@δι@ντο@σαν!!" Κάνεις άντρας δεν τολμά να πει το τίτλο της ... για αυτό και εγώ λέω να μην τους ταράξω σήμερα που είμαι στις καλές μου!Χιχιχιχιχι!! 

Ψέματα !!! Αγόρια θα σας το βάλω σε αφίσα έτσι να γουστάρουμε!! Αλλά ας σοβαρευτούμε τώρα όταν μιλάμε για ψέματα δεν εννοούμε το σαν παραγωγή ή σαν σενάριο, αλλά εννοούμε σαν κοσμοθεωρία και όλα αυτά που πρεσβεύει!Τα ψώνια δίχως αύριο παρά το γεγονός ότι τα λεφτά είναι ελάχιστα, η μεγάλη ζωή παρά το γεγονός ότι με το ζόρι την επόμενη μέρα οι πρωταγωνίστριες μπορούν να πάρουν καφέ, και όλη αυτή η δαιμονισμένη τρέλα με το sεξ και τα παπούτσια, την οποία οι άντρες όχι μόνο δεν αντιλαμβάνονται αλλά μισούν κιόλας!

Εμείς από την πλευρά μας φυσικά, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι εκτός του ότι κυριολεκτικά λατρεύουμε τις 4 πρωταγωνίστριες, και όσο κενές και φιγουρατζούδες τις θεωρούμε κάποιες φορές, δεν χάνουμε ποτέ επεισόδιο, ούτε και ταινία, ότι όντως οι άντρες δεν είναι ούτε τόσο τρελοί ούτε και τόσο προκατειλημμένοι, και πως τελικά, η εν λόγω σειρά, εκτός φυσικά από όλη αυτή την μαγεία που προσφέρει στη γυναίκα, έχει πει άπειρα ψέματα και άπειρες... κοτσάνες σχετικά με τον έρωτα! Ας πάμε να δούμε τις πιο τρανταχτές...

1. Είναι απαίσιο να είσαι single: Λοιπόν έχουμε να καταγγείλουμε ότι το συγκεκριμένο σήριαλ πάσχει από έντονη... νυμφομανία! Για να γίνουμε πιο σαφείς, με εξαίρεση τη Samantha η οποία είναι μια μελισσούλα που πάει από λουλούδι σε λουλούδι και η οποία παρουσιάζεται ως η ελαφρών ηθών που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το sεξ, οι άλλες τρεις κάνουν σαν τρελές για να βρουν άντρα και φυσικά να παντρευτούν! Και όχι μόνο αυτό: Ακόμα και όταν είναι single μαζεύονται στα υπέροχα καφέ της Νέας Υόρκης και απλά κλαίνε την μοίρα τους που ο εκάστοτε τις παράτησε! Μα τι δεν καταλαβαίνουν τελοσπάντων; Κορίτσια το να είσαι single είναι εξίσου ωραίο με το να είσαι σε σχέση απλά για διαφορετικούς λόγους! Το πρώτο και μεγαλύτερο φάουλ της σειράς...



2. Ένα... post-it σε γλιτώνει από τη φυλακή: Υποθέτω θυμόμαστε όλες το επεισόδιο όπου sέξι κύριος παράτησε την Carrie στα κρύα του λουτρού, αφήνοντάς της 2 λέξεις σε ένα... post-it! Ναι όλες στενοχωρηθήκαμε, όλες είπαμε ότι είναι γουρούνι, αλλά η συνέχεια ξεπερνά ακόμα και τη φαντασία του Steven Spielberg! Το ίδιο βράδυ λοιπόν αστυνομικοί τσακώνουν την όμορφη παρέα να καπνίζει... μαριχουάνα στην μέση του δρόμου, η Carrie συλλαμβάνεται και τελικά αφήνεται ελεύθερη λόγω απροσδόκητης συμπόνιας των... οργάνων για το δράμα της! Ελπίζουμε να μην έχει σκεφτεί καμία να κάνει την οποιαδήποτε παρανομία μόνο και μόνο επειδή την παράτησε ο Γιωργάκης! Γιατί η ελληνική δικαιοσύνη εκτός από... αδέκαστη είναι και κομματάκι ξενέρωτη!



3. Ο άντρας δεν αλλάζει αλλά αξίζει να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις: Λάθος λάθος λάθος! Ποτέ και για κανένα λόγο μην επιχειρήσετε να αλλάξετε έναν άντρα, χωρίς ο ίδιος να το θέλει! Εκτός του ότι θα αποτύχετε παταγωδώς, είναι και ανέντιμο διότι δίνετε την εντύπωση ότι δεν σας κάνει το αρχικό μοντέλο και θέλετε να του κάνετε αναβάθμιση! Συγνώμη κορίτσια αλλά αυτά δε γίνονται! Και μπορεί η αγαπημένη μας 4άδα να επιχείρησε αρκετές φορές να κάνει κάτι αντίστοιχο, τελικά όμως, και αφού έφαγε τα... μούτρα της βολεύτηκε με την πρώτη ύλη που ήταν εξ' αρχής διαθέσιμη! Όλα θα ήταν υπέροχα αν γίνονταν όπως θα θέλαμε, αλλά μαντέψτε... αυτό δε γίνεται!




4. Όταν μεγαλώνεις... γίνεσαι Samantha: Ελπίζουμε όλες να έχετε αντιληφθεί ότι η μέση 50άρα δεν είναι σαν την Samantha Jones! Όχι ότι μία γυναίκα στα 50 της θεωρείται μεγάλη ή οτιδήποτε άλλο, αλλά όπως και να το κάνεις, ούτε μπορεί να κυκλοφορεί στα club με μπουστάκια, ούτε να... φασώνεται με 20άρηδες rock stars ούτε και τελικά να την κυνηγάει νέος, κούκλος ηθοποιός, ο οποίος θέλει σχέση κι εκείνη να τον... γράφει κανονικά! Αυτά τα κάνει μόνο η Samantha γιατί είναι η Samantha! Επίσης, καμία 50άρα δεν βγαίνει κάθε βράδυ με μοναδικό σκοπό το sεξ και καμία 50άρα δεν έχει χρήματα ώστε να κάνει τόσα botox που να μοιάζει σαν... εγγονή της! Όλα αυτά η Samantha! Εμείς όχι...

5. Το sεξ λύνει όλα σου τα προβλήματα: Ναι μόνο αν το μοναδικό σου πρόβλημα είναι το sεξ, γιατί δυστυχώς υπάρχουν τόσα άλλα προβλήματα που δεν λύνονται με κάτι τόσο απλό! Οι αγαπημένες μας κυρίες λοιπόν, επειδή φαινομενικά όλα τα υπόλοιπα προβλήματά τους τα έχουν λυμένα, δουλειές έχουν, λεφτά έχουν, φίλους έχουν, άπειρα ρούχα έχουν, την υγειά τους την έχουν, εκτός από το διάλειμμα με το πρόβλημα υγείας της Samantha, το μόνο που κάνουν είναι να σκέφτονται τους άντρες και το sεξ! Από την μία, όταν όλα τα υπόλοιπα τα έχεις λυμένα, και δεν υπάρχουν και γονείς στο προσκήνιο να σε πρήζουν να παντρευτείς, τότε ναι, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το sεξ!




0

0 σχόλια:

Post a Comment