Monday, November 18, 2013

Τιπς για τα τέλεια φρύδια: Η makeup artist της Κάρα Ντελεβίν αποκαλύπτει τα μυστικά της!


Η expert που βρίσκεται πίσω από τα φρύδια που έγιναν τάση, σου δίνει χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσεις το τέλειο σχήμα.
Μετά το φαινόμενο «Cara» ξεχάσαμε το τσιμπιδάκι φρυδιών και αγαπήσαμε το φυσικό, έντονο σχήμα τους…

Η Wendy Rowe, μακιγιέζ της Κάρα Ντελεβίν και πολλών άλλων A class celebrities, αποκαλύπτει τα… μυστικά του επαγγέλματος και μας δίνει χρήσιμα tips για να καταφέρουμε και εμείς να αποκτήσουμε τα τέλεια φρύδια του top model!

Αν ήδη έχεις πυκνά φρύδια:

Η Wendy Rose συμβουλεύει να εστιάσεις μόνο στο να τους δώσεις το σωστό σχήμα!

Πως;
Αρχικά χτένισέ τα με φορά προς τα πάνω και έξω με το ειδικό βουρτσάκι και έπειτα ψέκασέ τα προσεκτικά με ελάχιστη ποσότητα λακ για να σταθεροποιηθούν και να δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά και λαμπερά.   

14372-cara-delevingne-worked-her-trademark-592x0-1


Αν δεν έχεις πυκνά φρύδια:

«Πρέπει να δουλέψεις με ό,τι έχεις» τονίζει η makeup expert και εξηγεί: αν είσαι καστανή και θέλεις να τονίσεις τα φρύδια σου, χρησιμοποίησε το βουρτσάκι από μια καφέ μάσκαρα για να τα κάνεις να μοιάζουν πιο πυκνά και μεγάλα.  

Η Rose δεν προτείνει μολύβι φρυδιών, αφού όπως η ίδια λέει «το αποτέλεσμα δεν θα δείχνει καθόλου φυσικό». Αν θέλεις να γεμίσεις τυχών κενά, καλύτερα χρησιμοποίησε μια σκιά στις αποχρώσεις των φρυδιών σου και εφάρμοσέ τη με ένα πινέλο eyeliner, ακολουθώντας τη φορά των φυσικών τριχών σου.




0 σχόλια:

Post a Comment