Thursday, November 21, 2013

5 και 1 πράγματα που σε κάνουν ακαταμάχητη στα μάτια ενός άνδρα!


Η αλήθεια είναι πως καθημερινώς ακούμε και βλέπουμε κοπέλες να είναι μόνες τους και όχι από επιλογή. Κορίτσια όμορφα, μορφωμένα, κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά κι όμως μόνα.

Τι είναι αυτό που ελκύει τους άνδρες τελικά? Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση παίζει πρωταρχικό ρόλο στα μάτια ενός άνδρα, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Άλλωστε βλέπουμε κορίτσια όχι και τόσο εμφανίσιμα να έχουν αξιοζήλευτες σχέσεις. Τι παραπάνω έχουν αυτές και τι πραγματικά ελκύει το αντίθετο φύλο? 

Αυτοπεποίθηση: έχεις ακούσει πως ό,τι νιώθεις αυτό είσαι και αυτό φαίνεται! Πρέπει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, τόσο για την εικόνα σου όσο και για τις ικανότητές σου. Ένας τέτοιος χαρακτήρας αυτόματα γοητεύει το ανδρικό φύλο.
Tip: Είπαμε να νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου, όμως πρόσεξε μην το παρακάνεις γιατί πολλές φορές οι άνδρες κομπλάρουν και φοβούνται.

Προσωπικότητα-Δυναμισμός: μπορεί στα μάτια ενός άνδρα να χρειαστεί ορισμένες φορές να μοιάζουμε σαν ανυπεράσπιστες γατούλες, όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό για έναν άνδρα από το να αντικρίζει μια δυναμική γυναίκα με προσωπικότητα, η οποία ξέρει πολύ καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της, ενώ δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός για να σταθεί στα πόδια της.

Εξυπνάδα: ένας έξυπνος άνθρωπος σχεδόν πάντα είναι γοητευτικός. Εντάξει, μπορεί αυτό το προσόν να μην το έχεις ιδιαίτερα ανεπτυγμένο, φρόντισε όμως να μην το δείξεις. Μπορεί να μην είσαι τέρας εξυπνάδας, φρόντισε ωστόσο με κάποιο τρόπο να το παίξεις έξυπνη φέρνοντας την συζήτηση στα νερά σου. Προσοχή, κατά βάση να είσαι αληθινή και αυθόρμητη γιατί η πολλή προσπάθεια μπορεί να φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Χιούμορ: είναι ένα χαρακτηριστικό που προσέχουν πολύ οι άνδρες πάνω μας. Αν έχεις χιούμορ αυτομάτως μετατρέπεσαι σε ένα άνθρωπο αστείο, ευχάριστο και διασκεδαστικό που ξέρει να χαίρεται και με τα πιο απλά πράγματα στη ζωή. Να είσαι λοιπόν σίγουρη πως το αντίθετο φύλο θα σε λατρέψει.

Ρεαλισμός: η αλήθεια είναι πως πρέπει να είμαστε και λίγο ρεαλίστριες. Οι άνδρες προτιμούν τις προσγειωμένες κοπέλες, που πατούν στη γη και έχουν τα μυαλά τους στο κεφάλι. Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να κάνεις οτιδήποτε τρελό, όμως να βάζεις στόχους που είναι εφικτοί και υλοποιήσιμοι.

$ex appeal: δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή. Αυτό βέβαια ή το ΄χεις ή δεν το ΄χεις. Ορισμένες κοπέλες έχουν αυτό το «κάτι» που τις κάνει ιδιαίτερα γοητευτικές. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, όμως ξέρω πως αν υιοθετήσεις τα 5 παραπάνω βήματα σίγουρα θα γίνεις περισσότερο ποθητή απ΄ όσο είσαι.

Την επόμενη φορά που θα παραπονεθείς πως είσαι μόνη αναλογίσου αν έχεις όλα τα παραπάνω. Αν εφαρμόσεις τους 6 αυτούς χρυσούς κανόνες δεν θα περνάς ποτέ πια απαρατήρητη.




0

0 σχόλια:

Post a Comment