Wednesday, November 20, 2013

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 20/11





ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Θα συνεχίσεις να συναντάς ανθρώπους, να συζητάς πράγματα που μπορεί να μην οδηγούν σε λύσεις, αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να νιώσεις ζωντανός/η, αλλά από το μεσημέρι και μετά το σκηνικό αλλάζει. Ξεκινά ένα διήμερο κατά το οποίο θα κινηθούν σημαντικά θέματα και χρειάζεται να είσαι σε πνευματική και σωματική διαύγεια. Γι αυτό, ανέκτησε τις δυνάμεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)
Με τη Σελήνη να περνά στον Καρκίνο από το μεσημέρι και μετά, θα έρθεις σε πιο άμεση επαφή με άτομα από το συγγενικό σου κύκλο, αφού πρέπει να συζητηθούν κάποια θέματα. Επιπλέον, θα αισθανθείς την ανάγκη να λάβεις ανταπόκριση από αυτά τα άτομα, κάτι που μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμο αφού θα ξεδιαλύνεις από το μυαλό σου σκέψεις που σε ταλαιπώρησαν, αλλά και θα νιώσεις και πίεση λόγω της υπερβολικής επαφής μαζί τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)
Με τη Σελήνη να φεύγει από το ζώδιο σου μετά το μεσημέρι, καλά θα κάνεις να εστιάσεις στο πορτοφόλι σου. Δείξε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση σε σκέψεις σχετικά με αγορές. Ταυτόχρονα, καλά θα κάνεις να γίνεις πιο δυναμικός/η στις απόψεις σου και να αποφύγεις διλήμματα και απόψεις που δείχνουν πως δεν έχεις κατασταλάξει. Χρειάζεται στιβαρότητα το επόμενο διήμερο…


ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)
Με τη Σελήνη να περνά στον Καρκίνο μετά το μεσημέρι, θα βρεις την ευκαιρία να βρεθείς με άτομα του φιλικού κύκλου που σε βοηθούν να αισθανθείς και πάλι ασφάλεια. Θέλεις να περάσεις μερικές στιγμές χωρίς να σκέφτεσαι και αυτό είναι κάτι που θα πετύχεις μόνο αν αφήσεις τα άτομα που σε καταλαβαίνουν να σε προσεγγίσουν. Μη βγάζεις νύχια, δεν έχουν κάτι να σε φοβίσουν…

ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)
Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο μετά το μεσημέρι θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πως καλείσαι να βγεις μπροστά και να αντιπαρατεθείς. Θα διεκδικήσεις και θα τολμήσεις, αλλά ταυτόχρονα θα σου επιτεθούν και μπορεί να τρομάξεις. Μη ζητάς διπλωματία την ώρα που μαίνονται οι μάχες σώμα με σώμα, απλά ανέδειξε και σε όσους δε γνωρίζουν την ικανότητα σου να ηγείσαι όταν η μπάλα ζυγίζει πολλά κιλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)
Με τη Σελήνη να περνά στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου μετά το μεσημέρι, είναι μάλλον η ώρα να κάνεις μία τολμηρή κίνηση για την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή. Προσπάθησε να βγεις από το καβούκι σου και να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι, γιατί με αυτό τον τρόπο αποκτάς και πειθώ. Όσον αφορά τον ερωτισμό σου, αυτός αναδεικνύεται έτσι κι αλλιώς, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι έντονο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
Τα οικονομικά σου θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από το μεσημέρι και μετά, αφού υπάρχουν συζητήσεις και ζυμώσεις σχετικές με αποφάσεις που δεν αφορούν μόνο εσένα. Προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα και να αναδείξεις την ανάγκη σου για σχέσεις που εμπεριέχουν την ασφάλεια που δίνει μία χειραψία και μία αγκαλιά, χωρίς να χρειάζονται λόγια ή υπογραφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)
Με τη Σελήνη να περνά απέναντι σου μετά το μεσημέρι, η ζωή σου αποκτά εpωτισμό και καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις. Αν είσαι διατεθειμένος/η να κοιτάξεις και πέρα από τη δουλειά σου, τότε έχεις την ευκαιρία να πάρεις από το χέρι το έτερο ήμισυ για μία βόλτα εκεί που σταματά να κυλά ο χρόνος. Αν πάλι θέλεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου, τότε δώσε σημασία στην άλλη πλευρά γιατί σου λέει κάτι χρήσιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)
Με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται σταδιακά στον επαγγελματικό τομέα, το διήμερο που ξεκινά από σήμερα το μεσημέρι θα μπορούσε να είναι έντονο και ψυχοφθόρο. Πρόσεξε τις σχέσεις σου με άτομα στον ίδιο εργασιακό χώρο και φρόντισε τη διατροφή και την υγεία σου. Δεν είναι ώρα να παίξεις με ανθρώπους με τους οποίους έχεις καθορισμένες σχέσεις, αφού δε θέλεις ανατροπές αυτή τη στιγμή.

ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)
Με τη Σελήνη να περνά στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Καρκίνου από το μεσημέρι και μετά, ξεκινά μία έντονα εpωτική περίοδος δύο περίπου ημερών. Μίλα ή εξέφρασε με πράξεις τα συναισθήματα σου και μην τρομάζεις μπροστά στην έκπληξη που μπορεί να συμβεί αν αφήσεις ένα άτομο να σου εκφραστεί. Στον επαγγελματικό τομέα, ασχολήσου με ότι σε ηρεμεί και ξέχασε τις προκλήσεις…




http://www.newsbeast.gr
0

0 σχόλια:

Post a Comment